Igazságügyi Minisztérium

Új áldozatsegítő központ nyílik Újbudán

Hamarosan áldozatsegítő központ nyílik Újbudán - jelentette be az igazságügyi miniszter kedden a XI. kerületi Prielle Kornélia utcában, a leendő központ épülete előtt tartott sajtótájékoztatón.

Tuzson Bence áldozatsegítő pontot adott át Dunakeszin

Tizenöt áldozatsegítő központot létesített a kormány országszerte, és arra törekszik, hogy minden vármegyeközpontban legyen egy áldozatsegítő pont is - közölte az igazságügyi miniszter pénteken Dunakeszin, a negyedik áldozatsegítő pont átadásán.

Tuzson Bence: Szlovákia támogatja a magyar uniós elnökség célkitűzéseit

Szlovákia és Magyarország egyetért abban, hogy a következő időszakban a békének és a biztonságnak kell az Európai Unió prioritásává válnia, és meg kell állítani az Európában kialakult háborús pszichózist - tájékoztatta az MTI-t Tuzson Bence igazságügyi miniszter a szlovák hivatali kollégájával, Boris Suskóval a szlovákiai Bazinban tartott csütörtöki egyeztetését követően.

Elindult a megújult E-cég betekintő szolgáltatás

Az Igazságügyi Minisztérium egy korábban már meghatározott kiemelt célja, hogy a cégnyilvántartási rendszert, az E-cég betekintés szolgáltatást megújítsa, működését biztonságosabbá és még hatékonyabbá tegye. Az E-cég betekintő szolgáltatás újra elindult, immár megújulva áll a felhasználók rendelkezésére.

Tuzson Bence: békepárti fordulatra van szükség Európában

Békepárti fordulatra van szükség Európában - hangsúlyozta Tuzson Bence igazságügyi miniszter az Európa a háború árnyékában - az Európa Projekt-kutatás eredményei 2024-ben című konferencián kedden a Várkert Bazárban.