Igazságügyi Minisztérium

Elindult a megújult E-cég betekintő szolgáltatás

Az Igazságügyi Minisztérium egy korábban már meghatározott kiemelt célja, hogy a cégnyilvántartási rendszert, az E-cég betekintés szolgáltatást megújítsa, működését biztonságosabbá és még hatékonyabbá tegye. Az E-cég betekintő szolgáltatás újra elindult, immár megújulva áll a felhasználók rendelkezésére.

Tuzson Bence: békepárti fordulatra van szükség Európában

Békepárti fordulatra van szükség Európában - hangsúlyozta Tuzson Bence igazságügyi miniszter az Európa a háború árnyékában - az Európa Projekt-kutatás eredményei 2024-ben című konferencián kedden a Várkert Bazárban.

Tuzson Bence: Magyarországon a pedofiloknak nincs kegyelem

A Magyarország alaptörvényének tizenharmadik módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájával folytatta munkáját az Országgyűlés kedden.

A közérdekű munka büntetés szimbolikus jóvátétel a társadalom számára

A közérdekű munka büntetés célja a közösség kiengesztelése, a bűncselekménnyel okozott kár szimbolikus jóvátétele, amely az elítélt számára megkönnyíti a visszailleszkedést a társadalomba, csökkentve ezzel a bűnismétlés kockázatát - mondta Igazságügyi Minisztérium (IM) parlamenti államtitkára csütörtökön Budapesten.

Brüsszel valós problémák helyett ideológiai vitákkal foglalkozik

Az Európai Unió óriási kihívások előtt áll, de Brüsszel "elmerül az ideológiai vitákban és háborús lázban ég" - mondta az Ankarában tartózkodó Tuzson Bence igazságügyi miniszter az MTI-nek telefonon csütörtökön.