Igazságügyi Minisztérium

A kommunizmus bűneit egy szinten kellene kezelni a nácizmus bűneivel

Nagyon fontos hiányt pótol az Egyesült Államokban a Kommunizmus Áldozatainak Emlékalapítványa, hiszen emlékezteti a felnövekvő generációkat arra itt is, hogy mi történt sok-sok évtizeddel ezelőtt, és hogy a kommunizmus bűneit ugyanolyan szinten kellene kezelni, mint a nácizmus bűneit - mondta Varga Judit igazságügyi miniszter a Kommunizmus Áldozatainak Múzeumában Washingtonban.

Varga Judit: kiemelt feladat a magyar emberek és családok jogainak védelme

A kormány kiemelt feladatának tekinti a magyar emberek és családok jogainak a védelmét, az állampolgárok mint fogyasztók jogainak az érvényre juttatását, ebben pedig fontos szerepe van az alternatív vitarendezési eljárásoknak - mondta az igazságügyi miniszter az V. Alternatív Vitarendezési Konferencián csütörtökön Budapesten.

Varga Judit: a békeszerető, erős Magyarországot ünnepeljük

Szent István országát évszázadokon át nagy erővel és akarattal tartották meg őseink. Ma is a békeszerető, erős Magyarországot ünnepeljük - hangsúlyozta Varga Judit igazságügyi miniszter szombaton Veszprémben.

Varga Judit állami kitüntetéseket adott át.

2022. augusztus 19-én dr. Varga Judit igazságügyi miniszter Magyarország köztársasági elnöke megbízásából az államalapítás és államalapító Szent István király ünnepe alkalmából állami kitüntetéseket adott át.

Varga Judit: a Ryanair megtévesztette a fogyasztókat

A Ryanair tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatával megtévesztette a fogyasztókat, a légitársaság 300 millió forint fogyasztóvédelmi bírságot kapott - közölte Varga Judit igazságügyi miniszter hétfőn Facebook oldalán.