Igazságügyi Minisztérium

Ovádi Péter: folytatódik a munka a Nagycsaládosok Országos Egyesületével

Ovádi Péter: Folytatódik a közös munka a Nagycsaládosok Országos Egyesületével.

Ovádi Péter:több mint 130 ezer gyermek vett részt az Állatvédelmi Témahéten

Rendkívül nagy érdeklődés mutatkozott a december 5. és 9. között megvalósult Állatvédelmi Témahét iránt, amelynek fővédnöke Dr. Varga Judit igazságügyi miniszter.

Varga Judit: új munkacsoport növelné az igazságszolgáltatás hatékonyságát

Az Igazságügyi Minisztérium (IM) koordinálásával kedden új munkacsoport jött létre, amelynek célja az igazságszolgáltatás hatékonyságának további javítása - írta a tárcavezető a Facebook-oldalán.

A kommunizmus bűneit egy szinten kellene kezelni a nácizmus bűneivel

Nagyon fontos hiányt pótol az Egyesült Államokban a Kommunizmus Áldozatainak Emlékalapítványa, hiszen emlékezteti a felnövekvő generációkat arra itt is, hogy mi történt sok-sok évtizeddel ezelőtt, és hogy a kommunizmus bűneit ugyanolyan szinten kellene kezelni, mint a nácizmus bűneit - mondta Varga Judit igazságügyi miniszter a Kommunizmus Áldozatainak Múzeumában Washingtonban.

Varga Judit: kiemelt feladat a magyar emberek és családok jogainak védelme

A kormány kiemelt feladatának tekinti a magyar emberek és családok jogainak a védelmét, az állampolgárok mint fogyasztók jogainak az érvényre juttatását, ebben pedig fontos szerepe van az alternatív vitarendezési eljárásoknak - mondta az igazságügyi miniszter az V. Alternatív Vitarendezési Konferencián csütörtökön Budapesten.