Igazságügyi Minisztérium

Tuzson Bence:az IM tevékenységében fontos a szuverenitásunk védelme

A szuverenitás védelmét nevezte tárcája egyik legfontosabb feladatának Tuzson Bence igazságügyi miniszter csütörtökön Miskolcon, egy szakmai találkozón.

Tuzson Bence: a gyermekvédelem a legfontosabb

A gyermekvédelem az első és a legfontosabb Magyarországon, ha a gyermekek érdeke nem érvényesül megfelelően, akkor kell hozzányúlni a gyermekvédelmi törvényhez - mondta az igazságügyi miniszter szombaton Tihanyban, a Tranzit fesztiválon.

Tuzson Bence: az uniós választások tétje, hogy merre fog elindulni Európa

A jövő évi európai parlamenti választás egyik legfőbb tétje, hogy merre fog elindulni Európa - hangsúlyozta Tuzson Bence igazságügyi miniszter szombaton Szabadkán.

Tuzson Bence: a magyar nyelv a magyar kultúra hordozója is

A nehézségek ellenére a magyarok mindig képesek voltak megmaradni, ennek titka pedig a magyar nyelv, amely egyben a magyar kultúra hordozója is - mondta Tuzson Bence igazságügyi miniszter szombaton Palicson, a vajdasági magyarság központi augusztus 20-i ünnepségén.

Tuzson Bence: széteshet az Európai Unió, ha diktálni próbál

Szétfeszíti az Európai Uniót, ha Brüsszel diktálni próbál a jogalkotás terén, mert ez a folyamat oda fog vezetni, hogy a tagállamok nem tartják be az uniós döntéseket - hangoztatta Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati államtitkára, leendő igazságügyi miniszter a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) egy csütörtöki pódiumbeszélgetésén.