Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium

A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat Veszprémben

A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig a film alkotója, Koltai Lajos lett a Veszprémben rendezett MOZ.GO filmfesztiválon.

Sikeres volt a magyar mozgókép ágazat elmúlt éve

Az elmúlt év sikeres volt a magyar mozgókép ágazatban, csúcsot ért el a Magyarországon forgatott produkciók száma és az itt elköltött összegek is - jelentette ki a magyar nemzeti mozgóképipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos szerdán Veszprémben, a Magyar Mozgókép Fesztivál, a MOZ.GO megnyitóján.

A kohéziós politika a magyar uniós elnökség egyik fő prioritása lesz

A kohéziós politika, ezen belül is a demográfia kérdése, az egyik fő prioritása lesz a júliusban kezdődő magyar uniós elnökségnek - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter kedden, egy budapesti konferencián.

A közszolgálat nem csupán ügyek intézése, hanem a nemzet szolgálata is

A közszolgálatnak, a közigazgatásnak nemcsak az ügyek intézéséről kell szólnia, hanem ezt a munkát egy nagyobb jó, a közjó, a nemzet érdekében kell tenni - mondta a közigazgatási és területfejlesztési miniszter a Magyary Zoltán-díjak átadásán hétfőn, Budapesten.

Fel kell számolni a belső perifériákat

Fel kell számolni a belső perifériákat annak érdekében, hogy Magyarország versenyképességét növelni tudjuk - mondta a közigazgatási és területfejlesztési miniszter a 14. Infoparlament - Információs társadalom parlamentje című konferencián csütörtökön az Országházban.