Miniszterelnökség

Kormányinfó
Február 15-étől oltási igazolvánnyá alakul a védettségi igazolvány

Oltási igazolvánnyá alakul át február 15-étől a védettségi igazolvány és hét napra rövidül a karantén ideje - jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Kormányinfón. A kormány azt javasolja, hogy mindenki oltassa be magát a koronavírus ellen.

Sikeresen indult a januári oltási akció

Rendkívül sikeresen indult a januári oltási akció, amelynek első három napján több mint 135 ezer oltást adtak be - közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Magyar Falu Program
Falvaink fejlődése az elmúlt három évben új lendületet kapott

Falvaink fejlődése az elmúlt három évben új lendületet kapott, a települések komfortosabbá, szebbé váltak - mondta a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos szerdán a közösségi oldalára feltöltött videójában. Gyopáros Alpár hangsúlyozta: a program 2022-ben is folytatódik és tovább dolgoznak az élhető falvakért.

Újabb oltási akció indul januárban

Újabb oltási akció indul januárban - közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Magyar Falu Program
Már pályázhatók a Magyar Falu Program ez évi forrásai

Az ötezer lakosnál alacsonyabb lélekszámú települések már hétfőtől pályázhatnak a Magyar Falu Programban meghirdetett támogatásokra - jelentette be a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.