Miniszterelnökség

A közszolgálatban dolgozók munkája határozza meg a polgárok közérzetét

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE) végzett hallgatók munkája is hozzájárul ahhoz, hogy az államot az itt élő polgárok hazájuknak tekintsék - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter az NKE Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar 2024-ben végzett hallgatóinak oklevélátadó ünnepségén pénteken Budapesten.

Kereszténységünknek köszönhetjük, hogy itt lehetünk Európában

Kereszténységünknek köszönhetjük, hogy itt lehetünk Európában, hogy kultúránk meggyökeresedett - mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára csütörtökön a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Hollóházán a megújult katolikus templom átadóján.

Háborúellenes akciótervről döntött a kormány

Háborúellenes akciótervről döntött a kormány - jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn Budapesten, a Kormányinfón.

A választás megerősítette a kormányt

A vasárnapi választás eredménye megerősítette a kormánypártokat, és szilárd alapot ad a kormánynak, hogy a nemzetközi kapcsolatokban továbbra is a béke üzenetét képviselje - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten a Kormányinfón.

A nemzethez tartozás erősebb kötelék az államhoz tartozásnál

A nemzethez tartozás erősebb kötelék az államhoz tartozásnál - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Sátoraljaújhelyen, a Rákóczi Hotel, Tábor és Rendezvényközpont nemzeti összetartozás napja alkalmából rendezett ünnepségén.