Miniszterelnökség

A nemzetet a közösségeink éltetik

Közösségeink éltetik az országot és a nemzetet - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter péntek este a Győr-Moson-Sopron vármegyei Mezőörsön, a Magyar Műhely Közhasznú Alapítvány alapításának harmincadik évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.

A cél az életminőség javítása az aktív életmód révén

Az a cél, hogy növekedjék az egészségben eltöltött évek száma, javuljon a magyar emberek életminősége - hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter az Aktív Magyarország konferencia nyitónapján, szerdán, Tapolcán.

140 millió forintból megújult a sóskúti Kisboldogasszony-templom

A kormány 140 millió forintos támogatásából megújult a sóskúti Kisboldogasszony-templom - mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a Pest vármegyei Sóskúton vasárnap.

A neta egy része közvetlenül felajánlható aktív életmódprogramokra

Lehetőség nyílt arra, hogy a népegészségügyi termékadóra (neta) kötelezett cégek a befizetéseik 10 százalékát az aktív életmódot és a napi testmozgást elősegítő programokra és fejlesztésekre ajánlhassák fel - jelentette be a Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Magyar Falu Program
Tízmilliárdos pályázati kiírás jelent meg a Magyar Falu Programban

Új pályázati kiírás jelent meg a Magyar Falu Programban, tízmilliárd forint keretösszeggel - jelentette be a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos hétfőn Budapesten.