Miniszterelnökség

Új audiovizuális centrummal gazdagodott Veszprém

Új audiovizuális centrumot adtak át a veszprémi várnegyedben kedden. A kiállításoknak, színházi előadásoknak, filmvetítéseknek otthont adó épület átadó ünnepségén Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter azt hangsúlyozta, hogy a létesítmény a magyar filmművészet újabb bástyája lehet.

A magyar nemzetnek nincsenek határai

A nemzeti összetartozás alapja, hogy minden magyar tudja és tapasztalja meg: a magyar államnak vannak határai, de a magyar nemzetnek nincsenek! - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap Sátoraljaújhelyen a nemzeti összetartozás napja alkalmából tartott megemlékezésen.

Weisz Árpád életműve páratlan örökség, sorsa örök figyelmeztetés

Weisz Árpád életműve páratlan örökség, sorsa örök figyelmeztetés - jelentette ki Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az egykori válogatott labdarúgó és sikeres edző budapesti szobrának szerdai avatásán.

Kormányinfó
A védelem költségvetése lesz a 2024-es

Védelmi költségvetésnek nevezte a 2024-es büdzsét a pénzügyminiszter csütörtökön a Kormányinfón, hangsúlyozva, hogy háborús időkben védelmi költségvetésre van szükség, amely megvédi az ország biztonságát, a családokat, a munkahelyeket, a nyugdíjakat és a rezsicsökkentést.

Újabb 5 milliárdos pályázat út- és járdafelújításra a falvaknak

Újabb 5 milliárd forint összegű pályázatot írtak ki kistelepülések számára út-, járda- és hídfelújításra a Magyar Falu Program keretében hétfőn - mondta el a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos budapesti sajtótájékoztatóján.