Miniszterelnökség

A nemzethez tartozás erősebb kötelék az államhoz tartozásnál

A nemzethez tartozás erősebb kötelék az államhoz tartozásnál - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Sátoraljaújhelyen, a Rákóczi Hotel, Tábor és Rendezvényközpont nemzeti összetartozás napja alkalmából rendezett ünnepségén.

Gulyás Gergely Wittner Mária emlékkiállítást nyitott meg Csepelen

Mindazoknak, akik a magyar politika antikommunista oldalán állnak és elítélik a rendszerváltást követő posztkommunista restaurációs kísérleteket, emlékeztetniük kell Wittner Máriára - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Wittner Mária vándor-emlékkiállítás csepeli állomásának megnyitóján, a Kozma István Magyar Birkózó Akadémián hétfőn, Budapesten.

Átadták a felújított Diadém Csornai Termálfürdőt

Átadták a Kisfaludy Program részeként 2,2 milliárd forintból felújított Diadém Csornai Termálfürdőt szombaton.

Háború és béke között kell dönteni

Háború és béke között kell dönteni a június 9-i európai parlamenti (EP) választáson - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden este Budapesten, a Józsefvárosban, a kormánypártok országjáró fóruma előtt tartott sajtótájékoztatón.

A háborús helyzet egyre rosszabb

A józan észnek kell teret nyernie a június 9-i európai parlamenti választáson - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.