Miniszterelnökség

Magyarország nem kíván részt venni a NATO missziójában

A kormány álláspontja továbbra is egyértelmű az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban: Magyarország ki akar maradni a háborúból, és a NATO ukrán missziójában sem kíván részt venni - közölte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.

A civil szervezetek a magyar nemzet nélkülözhetetlen szövetei

A civil szervezetek, egyesületek, alapítványok a magyar nemzet nélkülözhetetlen szövetei - fogalmazott a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára hétfőn Szentendrén.

A jog tisztelete nélkül nehéz lesz az EU-t hosszú távon egyben tartani

Ha a jog tisztelete nem áll helyre Európában, akkor "nagyon nehéz lesz az Európai Uniót hosszú távon egyben tartani" - hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Magyarország 20 éve az Európai Unióban című konferencián hétfőn Budapesten.

Bízunk abban, hogy konzervatív fordulat lehet Európában és Amerikában is

A kormányoldal bízik abban, hogy a következő időszakban konzervatív fordulat lehet Európában és az Egyesült Államokban is - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a CPAC Hungary konferencián pénteken, Budapesten.

A magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.