Honvédelmi Minisztérium

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: a béke a legfontosabb!

A béke a legfontosabb! - hangsúlyozta a honvédelmi miniszter pénteken, hozzátéve: sajnos az egész világ, de Európa biztosan, "furcsa módon háborús lázban ég".

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk - mondta a honvédelmi miniszter a Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Magyarország) rendezvényt lezáró beszédében pénteken Budapesten.

A magyar kormány és a magyar emberek a békében érdekeltek

A magyar kormány és a magyar emberek a békében érdekeltek. A magyar honvédség képes megteremteni és megvédeni a békét - hangsúlyozta a honvédelmi miniszter hétfőn a Veszprém vármegyei Hajmáskéren, a Nullponti Lő- és Gyakorlótéren, egy páncéltörő-képesség hatásbemutató gyakorlat előtt.

Együttműködési megállapodást kötött a Honvédelmi Minisztérium és az MTA

A haderő-fejlesztésnek szüksége van a legmagasabb tudományos körök támogatására - emelte ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön, Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémián.

Március 15. - Szalay-Bobrovniczky Kristóf: a jövő a szabad nemzeteké

A jövő a független és szabad nemzeteké, amelyek megvédik állampolgáraikat, gazdasági és erkölcsi értékeiket - mondta a honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartott ünnepségen.