Nemzetgazdasági Minisztérium

miniszter
Nagy Márton Oh Youngju-val tárgyalt

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter hivatalos látogatás keretében Dél-Korea KKV-kért és startup-okért felelős miniszterével, Oh Youngju-val tárgyalt. A felek a magyar-dél-koreai gazdasági együttműködés mellett áttekintették a kkv-k versenyképességét fokozó jó gyakorlatokat.

miniszter
Nagy Márton Dél-Koreában tárgyalt

Nagy Márton és a Nemzetgazdasági Minisztérium delegációja, valamint Kaderják Péter a Magyar Akkumulátor Szövetség ügyvezetője Dél-Koreában az ország legnagyobb zöldenergetikai és high-tech akkumulátoripari vállalataival, a Samsung SDI, az EcoPro BM, a GS Energy, a SungEel Hitech és a KH Energy-vel folytatott tárgyalásokat.

Tegyük rendbe a számokat a reptér ügyében

Több mint egy éves intenzív tárgyalássorozatot követően 2024. június 6-án aláírásra került a Budapest Airport Zrt. adás-vételi szerződése. A tranzakció során 80 százalékos tulajdonrészt szerzett a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. a Budapest Airport Zrt-ben, a francia Vinci Airports pedig 20 százalékot.

Fábián Gergely Thierry Bretonnal egyeztetett

Fábián Gergely: Magyarország közös, európai fellépést sürget az e-mobilitás hálózatfejlesztési igényeinek előmozdítása érdekében

Segítjük a Henkel Magyarország Kft. dolgozóinak elhelyezkedését

A kormány elkötelezett a családok és munkahelyek megvédése mellett, ezért a Nemzetgazdasági Minisztérium fokozott figyelemmel kíséri a Henkel Magyarország Kft. működését, a munkavállalókat érintő változásokat.