Külgazdasági és Külügyminisztérium

Magyarország elemi érdeke együttműködni Indiával

Magyarország elemi érdeke, hogy a lehető legszorosabb együttműködést építse ki Indiával - írta a közösségi oldalára szerdán feltöltött bejegyzésben a külgazdasági és külügyminiszter, miután Újdelhiben tárgyalt Szubrahmanjam Dzsaishankar indiai külügyminiszterrel és Hardeep Szingh Puri kőolaj- és földgázügyi miniszterrel.

Sztáray Péter hivatalában fogadta Bryan Leib külpolitikai elemzőt

Sztáray Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium biztonságpolitikáért és energiabiztonságért felelős államtitkára 2024. február 8-án hivatalában fogadta Bryan Leib külpolitikai elemzőt, az Alapjogokért Központ vezető kutatóját.

Üzbég miniszterrel tárgyalt telefonon Szijjártó Péter

Laziz Kudratov üzbég befektetési, ipari és kereskedelmi miniszterrel, a magyar-üzbég gazdasági vegyes vizottság társelnökével tárgyalt telefonon a külgazdasági és külügyminiszter.

Sztáray Péter és Jan Marian találkozója

Sztáray Péter biztonságpolitikáért és energiabiztonságért felelős államtitkár 2024. február 19-én munkaebéden látta vendégül Jan Marian cseh külügyminiszter-helyettest.

Sztáray Péter hivatalában fogadta Ótaka Maszato távozó japán nagykövetet

Sztáray Péter biztonságpolitikáért és energiabiztonságért felelős államtitkár 2024. február 20-án búcsúlátogatáson fogadta hivatalában Ótaka Maszato távozó japán nagykövetet.