Miniszterelnöki Kabinetiroda

A kormány magán kezdi a takarékoskodást

A kormány 25 százalékos gázfelhasználás-csökkentést írt elő az állami intézmények és gazdasági társaságok részére, a lakossági rezsicsökkentést pedig továbbra is biztosítja.

Hét éve történt a röszkei összecsapás

A magyar határon nem lehet csak úgy "átsétálni", következményei vannak az erőszakos fellépésnek, erre jó példa volt a röszkei csata néven elhíresült összecsapás.

A kormány támogatja a fogyatékossággal élőket

"Rendkívül fontos számunkra a semmit rólunk, nélkülünk elv, azaz a fogyatékossággal élőket érintő ügyekben mindig kikérjük az érdekeiket képviselő szervezetek véleményét, amelyet beépítünk a döntésekbe" - hangsúlyozta Nyitrai Zsolt. Kitért arra, hogy egy évtized alatt csaknem a háromszorosára nőtt a fogyatékosságügyi érdekképviseleti szervezetek állami támogatása.

Az Oroszország elleni uniós szankciók ártanak Európának

Az Oroszország elleni európai uniós szankciók ártanak Európának - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A határvadászok már szeptember végén megkezdhetik munkájukat

Az első néhány száz határvadász kiképzése szeptember folyamán befejeződik, így ők szeptember végén már megkezdhetik a munkát a magyar-szerb határon - hangsúlyozta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az Újvidéki Rádió Hangadó szerda című műsorában szerdán.