Belügyminisztérium

22 ezer tabletet kap a közoktatás

A kérdezőbiztosok által a 2022. évi őszi népszámláláskor használt táblagépeket kapják meg a közoktatási intézmények - jelentette be a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára 2023. március 14-én. Az iskolák 22 ezer táblagépet kapnak, az eszközök a következő hetekben jutnak el az intézményekhez.

Ötmilliárd forint idén is a szociális tüzelőanyagra

Megjelent a 2023-as szociális tüzelőanyag pályázat, a programra idén is ötmilliárd forintos keret áll rendelkezésre - jelentette be a Belügyminisztérium önkormányzatokért felelős államtitkára 2023. március 13-án.

Rétvári Bence: alkotni és gyarapodni csak békében és biztonságban lehet

Alkotni és gyarapodni csak békében és biztonságban lehet – hangsúlyozta Rétvári Bence, miniszterhelyettes a Belügyminisztérium az 1848-as forradalom és szabadságharc 175. évfordulója alkalmából megrendezett központi ünnepségén 2023. március 13-án. A rendezvényen Pintér Sándor belügyminiszter elismeréseket adott át.

Köztársasági elnöki kitüntetésben részesült Felkai László

Kibővített ünnepi ülést tartott 2023. március 10-én újjáalakulásának 12. évfordulóján a Belügyi Tudományos Tanács; az ünnepségen felköszöntötték a 70. éves Felkai Lászlót, a Belügyminisztérium közigazgatási államtitkárát.

Belügyminiszteri tanácsülés

2023. március 9-én Brüsszelben tartották a belügyminiszterek informális tanácsülését, melyen Magyarországot Rétvári Bence, a Belügyminisztérium miniszterhelyettese képviselte.