Belügyminisztérium

Országos törzsvezetési gyakorlat

Országos tömeges mentési és sérültellátási törzsvezetési gyakorlatot tartottak a Belügyminisztériumban 2023. március 22-én.

Elismerések a Víz Világnapja alkalmából

Elismeréseket nyújtott át a vízügyi ágazatban dolgozóknak Felkai László, a Belügyminisztérium közigazgatási államtitkára 2023. március 22-én.

22 ezer tabletet kap a közoktatás

A kérdezőbiztosok által a 2022. évi őszi népszámláláskor használt táblagépeket kapják meg a közoktatási intézmények - jelentette be a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára 2023. március 14-én. Az iskolák 22 ezer táblagépet kapnak, az eszközök a következő hetekben jutnak el az intézményekhez.

Ötmilliárd forint idén is a szociális tüzelőanyagra

Megjelent a 2023-as szociális tüzelőanyag pályázat, a programra idén is ötmilliárd forintos keret áll rendelkezésre - jelentette be a Belügyminisztérium önkormányzatokért felelős államtitkára 2023. március 13-án.

Rétvári Bence: alkotni és gyarapodni csak békében és biztonságban lehet

Alkotni és gyarapodni csak békében és biztonságban lehet – hangsúlyozta Rétvári Bence, miniszterhelyettes a Belügyminisztérium az 1848-as forradalom és szabadságharc 175. évfordulója alkalmából megrendezett központi ünnepségén 2023. március 13-án. A rendezvényen Pintér Sándor belügyminiszter elismeréseket adott át.