Belügyminisztérium

Helybe visszük a szűrővizsgálatokat

Látható eredményei vannak a betegségmegelőzés érdekében tett kormányzati intézkedéseknek, hiszen nőtt a magyar lakosság várható élettartama és az egészségben eltöltött idő is - mondta Rétvári Bence a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára 2023. november 27-én Budapesten a Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézetben rendezett „Helybe visszük a szűrővizsgálatokat” sajtótájékoztatón.

A Visegrádi Csoport, az osztrák és német belügyminiszterek találkozója

A Visegrádi Csoport, illetve Ausztria és Németország belügyminiszterei 2023. november 27-én a V4-ek soros elnökségét betöltő cseh fél, Vít Rakušan és Pintér Sándor belügyminiszter meghívására találkoztak Szegeden.

Kerekasztal beszélgetés pályakezdő pedagógusokkal

Pályakezdő pedagógusokat hívott kerekasztal beszélgetésre Dr. Balatoni Katalin, a Belügyminisztérium köznevelési helyettes államtitkára.

Magyar-bolgár szociális ügyekért felelős miniszterek találkozója

Pintér Sándor belügyminiszter meghívására 2023. november 20-án Magyarországra látogatott Ivanka Shalapatova bolgár munkaügyi és szociális miniszter. A látogatás célja a kétoldalú kapcsolatok elmélyítése, tapasztalatcsere, valamint a hazai gyermekvédelmi rendszer bemutatása volt.

15 ezren kaptak képzést az Aktívan a tudásért projektben

Befejeződik az EFOP-3.7.1-17-2017-00001 „Aktívan a tudásért” elnevezésű kiemelt projekt, amelynek zárórendezvényét november 16-án tartották meg Budapesten a Belügyminisztérium Márványtermében.