Belügyminisztérium

Jelöléseket vár a Belügyminisztérium a Balázs János-díjra

2024-ben is küldhetők jelölések a Balázs János-díjra.

A társadalmi szolidaritás az ápolók elkötelezettségében ölt formát

A Magyar Ápolók Napja országos ünnepségén, Budapesten köszöntötte a szakdolgozókat dr. Takács Péter. Az egészségügyi államtitkár 2024. február 16-án az ápolók méltatásán túl elismerő okleveleket is átadott hivatásuk kiemelkedő képviselőinek.

Kínai-magyar rendészeti csúcstalálkozó

A Kínai Népköztársaság államtanácsosa, Wang Xiaohong közbiztonsági miniszter kínai újévet követő első hivatalos külföldi látogatására Magyarországon került sor.

Semmilyen körülmények között ne adjuk ki ismeretleneknek banki adatainkat!

Az elmúlt években megszaporodtak az internetes és telefonos csalások, ezért kifejezetten óvatosnak kell lennünk a banki, pénzügyi hozzáférési adatainkkal, azokat ismeretleneknek nem szabad kiadni - hívta fel a figyelmet a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára 2024. február 16-án Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

Világszínvonal: új pszichiátriai gondozó és rendelő Pécsett

A Pécsi Tudományegyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikáján 2024. február 14-én átadott új pszichiátriai és addiktológiai gondozó illetve rendelő félmilliárd forintnyi fejlesztéssel valósult meg. A beruházásnak köszönhetően világszínvonalú körülmények között történhet a mentális betegekkel kapcsolatos munka a régióban.