Belügyminisztérium

Búcsúzik a magyar V4 elnökség, konferenciát tartottak a belügyminiszterek

A Visegrádi Csoport magyar elnökségének belügyminiszteri zárókonferenciájára 2022. június 30-án, Budapesten került sor a Várkert Bazárban.

Elismeréseket adtak át a Belügyminisztériumban

A Közszolgálati Tisztviselők Napja és a Semmelweis Nap alkalmából elismeréseket adott át dr. Rétvári Bence miniszterhelyettes, politikai államtitkár 2022. június 30-án a Belügyminisztériumban.

Európai zsidó szervezet tüntette ki Pintér Sándor belügyminisztert

A közbiztonság javítása érdekében és az antiszemitizmus elleni küzdelemben végzett munkájáért, kitüntetésben részesítette az Európai Zsidó Szövetség (EJA) Pintér Sándor belügyminisztert.

Miniszteri konferencia az ukrán menekültek befogadásáról

Lengyelország Belügyi- és Közigazgatási Minisztériuma 2022. május 9-én Varsóban rendezte meg az ukrán menekültek befogadásáról szóló regionális miniszteri konferenciát, amelyen Magyarországot Hegyaljai Mátyás, a Belügyminisztérium európai uniós és nemzetközi helyettes államtitkára képviselte.

Lekérdezhetőek a közlekedési „büntetőpontok”

A Belügyminisztérium fejlesztése eredményeképpen 2022. május 10-től elektronikus úton bárki lekérdezheti saját közúti közlekedési előéleti pontjait a Személyre Szabott Ügyintézési Felületen (SZÜF).