Belügyminisztérium

Miniszteri konferencia az ukrán menekültek befogadásáról

Lengyelország Belügyi- és Közigazgatási Minisztériuma 2022. május 9-én Varsóban rendezte meg az ukrán menekültek befogadásáról szóló regionális miniszteri konferenciát, amelyen Magyarországot Hegyaljai Mátyás, a Belügyminisztérium európai uniós és nemzetközi helyettes államtitkára képviselte.

Lekérdezhetőek a közlekedési „büntetőpontok”

A Belügyminisztérium fejlesztése eredményeképpen 2022. május 10-től elektronikus úton bárki lekérdezheti saját közúti közlekedési előéleti pontjait a Személyre Szabott Ügyintézési Felületen (SZÜF).

Elismerések a Rendőrség és a Tűzoltóság napja alkalmából

Dr. Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter elismeréseket adott át a rendőrség és a katasztrófavédelem kiemelkedő szakmai munkát végző munkatársainak Szent György és Szent Flórián napja alkalmából 2022. április 28-án a Belügyminisztériumban.

Ők a legjobb ifjú programozók

2022. április 26-án vették át a díjaikat a „Kódolj határok nélkül!” nevű, középiskolásoknak rendezett nyílt forráskódú programozóverseny győztesei a Belügyminisztériumban.

Díjátadón ismerték el a tehetségeket

Bonis Bona - átadták A nemzet tehetségeiért, valamint a Tehetségbarát önkormányzat díjakat 2022. április 25-én, Budapesten.