Kulturális és Innovációs Minisztérium

Csák János
kultúráért és innovációért felelős miniszter
Madách-kiállítás és -konferencia az Országos Idegennyelvű Könyvtárban

Csák János kulturális és innovációs miniszter a Madách-kiállítás és -konferencia megnyitóján felidézte: 2009-ben a The Economist című lap karácsonyi számában Madách művéről azt írták, hogy a legjobb modern parabolája, metaforája az emberi létnek, haladásnak..

Ahol magyarok élnek, ott támogatjuk és támogatni fogjuk a magyar kultúrát

Csák János kulturális és innovációs miniszter a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola tanévnyitóján kijelentette: Magyarország támogatja és támogatni fogja a kultúrát és a kultúrát átadó intézményeket "mindenütt, ahol a világon magyarok élnek".

Brain Bar - Csák János: "a filozófiához kell az intellektuális bátorság"

"A filozófia a lényeg szeretete, a filozófiához kell az intellektuális bátorság" - hangsúlyozta Csák János kulturális és innovációs miniszter, aki pénteken Budapesten, a Brain Bar 2023 jövőfesztiválon Arisztotelész, a CEO címmel tartott előadást.

Magyarország átvette a CEEPUS soros elnökségét

Magyarország átvette Lengyelországtól a Közép-európai Felsőoktatási Csereprogram (CEEPUS) soros elnökségét - közölte Csák János kulturális és innovációs miniszter szerdán Varsóban, a projekt tagállamainak közös értekezletét követő sajtókonferencián.

A magyar kormány azokat tudja támogatni, akik rendelkeznek ötlettel

A magyar kormány azokat tudja támogatni, akik rendelkeznek ötlettel, megvalósítási elképzeléssel, és legfőképpen szervezőerővel - mondta Csák János kulturális és innovációs miniszter hétfőn az erdélyi Kézdivásárhelyen.