Kulturális és Innovációs Minisztérium

Csák János
kultúráért és innovációért felelős miniszter
Csák János: nemzetstratégiai váltás szükséges az Egyesült Államokban

A ma uralkodó amerikai gondolkodásmódot a vagyon létrehozásának és elosztásának kérdései uralják, és nagy kérdés, hogy az amerikai politikai rendszer képes lesz-e a puszta vagyon- és forráselosztási játszmák helyett valódi, a családot és erényeket központba helyező nemzetstratégiai váltásra - mondta a kulturális és innovációs miniszter.

Az innovációs teljesítmény erősítéséhez a kormány biztosítja a feltételeket

A befektetett források és az erőfeszítések eredményre vezetnek, mert az innovációs előrelépés hosszú távra biztosíthatja a magyar kultúra megőrzését, az oktatás és a családtámogatások fenntartását, az ország védelmét - mondta Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter, a Magyar Innovációs Szövetség éves közgyűlésén.

Polgári Gondola - A középpontban a kultúra és az innováció

A kultúra innovációjára és az innovációs kultúra elterjesztésére van szükség - hangsúlyozta köszöntőjében Csák János kulturális és innovációs miniszter. Kiemelte az identitás megőrzésének fontosságát, amelyet a kultúránk hordoz, és amelyet a családokon keresztül adunk át.

Megnyílt a Liszt Ünnep Budapesten

Plácido Domingo világhírű operaénekes jelenlétében megnyílt a Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál. A fővárosban október 22-ig számos koncerttel és kulturális eseménnyel várják az érdeklődőket.

miniszter
Fókuszban a gondoskodás, az egyensúly és a biztonság

A kötődést, a gondoskodást, az egyensúlyt és a biztonságot emelte ki Csák János kulturális és innovációs miniszter a polgári kormányok döntéseinek fókuszában lévő értékek közül a Nyolcadik Magyarország Barátai Konferencia megnyitóján.