Kulturális és Innovációs Minisztérium

Hankó Balázs
kultúráért és innovációért felelős miniszter
Európai Egyetemi Játékok - Hankó Balázs: mutassuk meg mi a magyar virtus!

Hajrá egyetemi sport, hajrá egyetemisták, mutassuk meg mi a magyar virtus! - hangoztatta a kulturális és innovációs miniszter pénteken Miskolcon, a VI. Európai Egyetemi Játékok (EUG) megnyitóján.

Hankó Balázs: vonzó egyetemek, sikeres fiatalok és erős nemzet a cél

Vonzó egyetemek, sikeres fiatalok és erős nemzet a cél - jelentette ki a kulturális és innovációs miniszter szerdán Sukorón, a 48. Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának (EFOTT) megnyitóján.

Tízezer család kerülhetne nehéz helyzetbe a babaváró program lejárta miatt

Idén mintegy tízezer család kerülhetne nehéz helyzetbe a babaváró program lejárta miatt, ezért a kormány a határidőt 2026. július elsejéig meghosszabbítja - mondta a kulturális és innovációs miniszter kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

Hankó Balázs: a kormány értékállóvá teszi a felsőoktatási intézményeket

A versenyképesség és az identitást erősítő közösségépítés a magyar felsőoktatás megújításának szervező eleme - mondta a kulturális és innovációs miniszter vasárnap Budapesten, a Semmelweis Egyetem (SE) nyilvános szenátusi ülésén az intézmény gyógyszerészjelöltjeinek avatása alkalmából.

Hankó Balázs: a világ legjobb dolga magyarnak lenni

A világ legjobb dolga magyarnak lenni - mondta a kulturális és innovációs miniszter a Rákóczi Szabadegyetem szombati panelbeszélgetésén, Sátoraljaújhelyen.