Kulturális és Innovációs Minisztérium

Csák János
kultúráért és innovációért felelős miniszter
Felavatták a CMF lézerlaboratóriumát Szegeden

Felavatták hétfőn a Krausz Ferenc Nobel-díjas fizikus vezette Molekuláris Ujjlenyomat Kutató Központ (Center for Molecular Fingerprinting - CMF) új lézerlaboratóriumát Szegeden.

Hankó Balázs: kulturális életünk lényege az identitásőrzés

Kulturális életünk lényege az identitásőrzés kell, hogy legyen - mondta Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára, leendő kulturális és innovációs miniszter az M1 aktuális csatornán és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában szerdán.

Hankó Balázs: megújulnak az ágazati készségtanácsok

Megújulnak az ágazati készségtanácsok, amelyekben a szakképzés és a gazdaság mellett mostantól a felsőoktatás szereplői is helyet kapnak - mondta Hankó Balázs kedden Budapesten.

Hankó Balázs: nem posztot, hanem feladatot kaptam

Megtiszteltetés és felelősség az, hogy a miniszterelnök a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) vezetésére kért fel, "nem posztot, hanem feladatot kaptam" - mondta Hankó Balázs hétfőn az MTI-nek adott interjújában.

Csák János: az énekelt versek sokkal jobban beköltöznek az ember szívébe

Az énekelt versek sokkal jobban beköltöznek az ember szívébe - mondta a kulturális és innovációs miniszter vasárnap Bicskén, a II. Hangzó Helikon Fesztiválon.