A miniszterelnök politikai igazgatója

Orbán Balázs

Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója
Át kell gondolni az Oroszország elleni szankciós politikát

A szankciókkal az oroszokat nem sikerült térdre kényszeríteni, Európa viszont egyre inkább térdre kényszerül. Elszabaduló energiaárak, soha nem látott infláció sújtja Európa valamennyi országát.

A hazának szüksége van tenni akaró fiatalokra

Nincs olyan nehézség vagy gond, amelyet nem lehet leküzdeni, ha a hazáért tenni akaró fiatalok vannak közöttünk - mondta a miniszterelnök politikai igazgatója a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Karának pénteki budapesti oklevélátadó ünnepségén.

A magyar stratégia ideológiamentes, de nemzetiérdek-alapú

A magyar stratégia ideológiamentes, de nemzetiérdek-alapú, így mindig azt az irányt kell követnie, ami jó a magyar politikai közösség számára.

Szankciók helyett a béke irányába kell lépni

A miniszterelnök politikai igazgatója szerint az ukrajnai háborúval kapcsolatban a szankciók helyett a béke irányába kell lépni.

A családok megvédése a kormány legfontosabb feladata

A kormány számára a legfontosabb, hogy meg tudja állítani a családokra ható negatív gazdasági erőket, amelyeket a háború és az elhibázott brüsszeli energiapolitika idézett elő - mondta a miniszterelnök politikai igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.