Magyarország minden erővel megvédi magát

Rossz brüsszeli döntések, évek óta tartó háborús idők, gazdasági nehézségek: Magyarország továbbra is aktívan reagál az összes veszélyre. Védelmi állásokat építettünk ki a magyar emberek biztonságáért.

2024-ben is lényeges kérdés marad Magyarország számára, hogy kimaradjon a háborúból, miközben hazánkat a migráció továbbra is fenyegeti, a déli útvonali illegális migráció.

Továbbra is ragaszkodunk ahhoz, hogy mi mondjuk meg, ki jöhet Magyarországra, ki élhet velünk együtt, és nem vagyunk hajlandóak bevezetni migránskvótát, nem akarunk migránstáborokat látni a hazánkban.

A déli határt továbbra is kerítéssel védjük, a magyar embereket pedig ismét megkérdeztük a nemzeti konzultációban az ország védelmét érintő kérdésekben, eltérően Nyugat-Európa kormányaitól.

Magyarország minden erővel megvédi magát, és ellenáll a migránsok inváziójának, a háborús délibáboknak, Ukrajna előkészítetlen uniós tagságának, és megvédjük magunkat a szuverenitásunkat aláásó külföldi kísérletektől is.

Magyarország ma Európa legbiztonságosabb országa, ami a terrort támogató nyugati utcai zavargások fényében még inkább nyilvánvaló. 

Nem veszünk részt a háborúban, de felkészülünk Magyarország és a magyar emberek védelmére. Ennek része a modern, high-tech, fiatalos haderő építése, a toborzás, a katonák kiképzésének fejlesztése, az anyagi megbecsülés és a legmodernebb eszközök biztosítása.

Folytatjuk a hazai védelmi ipar fejlesztését is, a védelmi ipari térképre egyre több város kerül fel: Győr, Gyula, Kaposvár, Várpalota és Zalaegerszeg is.

A Magyar Honvédség mintegy 4 ezer új katonát üdvözölhetett soraiban, a katonai pálya iránti érdeklődés továbbra is erős és növekvő.