Emberi Erőforrások Minisztériuma

miniszter
A hódmezővásárhelyi kórház is része az országos skill-laborhálózatnak

Demonstrációs műtőt és rendelőt is kialakítottak a hódmezővásárhelyi kórházban, az országos skill-laborhálózat részeként. Az emberi erőforrások minisztere a gyógyításban megjelenő új technológiák okán az infrastruktúra-fejlesztés és a szakemberképzés összhangjáról beszélt az intézményben tartott sajtótájékoztatón szerdán.

Végső búcsút vettek Bathó Ferenctől

Családtagjai, barátai, munkatársai körében vettek végső búcsút a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban hétfőn Bathó Ferenctől, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) közelmúltban elhunyt helyettes államtitkárától.

egészségügy
Járványügyi együttműködésről tárgyalt Kásler Miklós Montenegróban

A koronavírus-járvány eddigi lefolyásáról, tapasztalatairól, a következő időszak feladatairól, valamint örökségvédelemről tárgyalt Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere Montenegróban pénteken.

egészségügy
Személyes és társadalmi felelősség is van a mellrák megelőzésében

Az egyéni és a társadalmi felelősség egyaránt fontos az emlődaganatok megelőzésében, felismerésében - erről az egészségügyért felelős államtitkár beszélt a mellrák elleni küzdelem világnapja alkalmából tartott sajtótájékoztatón.

miniszter
Átadták a 2020-as és 2021-es Vasvári-díjakat

Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke és Dévai Nagy Kamilla énekművész vehette a Vasvári Pál Polgári Egyesület 2020-as díjait a Magyar Nemzeti Múzeumban tartott keddi átadási ünnepségen, míg az idei Vasvári-díjakat Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Bajkai István (Fidesz) országgyűlési képviselő kapta meg.