Területfejlesztési miniszter

Dr. Navracsics Tibor

Könyv és film örökíti meg a VeszprémFest húsz esztendejét

Bemutatták a VeszprémFest húszéves történetét összefoglaló könyvet, és betekintést engedtek a jelenlévőknek a fesztivál múltját bemutató filmbe is csütörtökön Veszprémben.

Az elődök megalapozták a magyar jogászság függetlenségét

A nagy elődök megalapozták a magyar jogászság függetlenségét és elhivatottságát - hangsúlyozta a területfejlesztési miniszter csütörtökön Tapolcán, a járásbíróságon.

A GINOP Magyarország számára gyarapodást hozott

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) sikertörténet, Magyarország számára gyarapodást hozott - hangsúlyozta Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter szerdán a 2014-2020-ig szóló GINOP zárókonferenciáján, Budapesten.

Gulyás Gergely: Navracsics Tibornál a legjobb helyen lesz a közigazgatás

Navracsics Tibor a "kitalálója, szülőatyja" a jelenlegi közigazgatási rendszernek, így nála lesz a legjobb helyen az intézményrendszer - hangsúlyozta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a főispánok és járási hivatalvezetők országos találkozóján kedden, a Várkert Bazárban.

Az új területfejlesztési politika célja a térségi együttműködés

A területfejlesztési politika 2025. január elsejétől megújul Magyarországon. Az új területfejlesztési politika alapvető célja, hogy a térségi együttműködést helyezze előtérbe - mondta Navracsics Tibor csütörtökön Székesfehérváron.