Területfejlesztési miniszter

Dr. Navracsics Tibor

Az erős kereskedelmi, gazdasági kapcsolatok hozzájárulnak a békéhez

A közösségek közötti jó kereskedelmi, gazdasági kapcsolatok biztosítják a békét, erősítik a kölcsönös megértést - jelentette ki a területfejlesztési miniszter csütörtökön Lentiben, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának (ZMKIK) a Muravidéki Gazdasági Kamarával közösen szervezett magyar-szlovén gazdaságfejlesztési fórumán és üzletember-találkozóján.

Európai szintű egészségcentrummá vált Lenti

Évtizedek alatt, lépésről lépésre mára európai szintű, regionális szerepet betöltő egészségcentrummá vált Lenti - fogalmazott a területfejlesztési miniszter a csütörtökön, a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark egészségturisztikai fejlesztésének ünnepélyes átadásán.

A Veszprém-Balaton 2023 EKF projekt közösségépítési folyamat is

A Veszprém-Balaton 2023 (VEB2023) Európa Kulturális Fővárosa (EKF) projekt nem csupán kulturális programsorozat, hanem annál több: régióalkotási és közösségépítési folyamat is - hangsúlyozta pénteken Budapesten Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter.

Intelligensebb fejlesztéspolitika létrehozása a cél

Intelligensebb fejlesztéspolitika létrehozása a cél, amely jobban illeszkedik az egyes gazdasági régiók igényeihez - hangsúlyozta a területfejlesztési miniszter csütörtökön Székesfehérváron, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) rendezvénysorozatának hetedik állomásán.

Aláírták a svájci-magyar együttműködési program második keretmegállapodását

Aláírták a svájci-magyar együttműködési program második időszakának keretmegállapodását a nemzeti társfinanszírozással együtt közel 40 milliárd forint összegű támogatás felhasználásáról.