Nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter

Mager Andrea

Mager Andrea
a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter
Központi Könyvtárral és Hallgatói Központtal bővül a BGE

„Egy alapkő letétele messze túlmutat önmagán: nemcsak határkövet helyezünk el, amely egyszerre zárja le az előkészítés és tervezés szakaszát és jelzi a megvalósítás kezdetét, hanem azt is kifejezzük általa, hogy a jövőt tevékenyen kívánjuk alakítani.” – mondta Juhász Roland állami vagyongazdálkodásért felelős államtitkár a BGE Központi Könyvtár és Hallgatói Központ alapkőletételi ünnepségén.

Lehetővé vált a Nemzeti Vízművek integrációs folyamatához való csatlakozás

A csatlakozni kívánó önkormányzatok, illetve szolgáltatók részére javasolt előzetesen tájékozódni a Nemzeti Vízművek Zrt. honlapján közzétett feltételrendszerről, amely alapján mérlegelni tudják részvételüket.

Új tornaterem épül Besenyőtelken

A hiánypótló fejlesztés teljes egészében hazai, költségvetési forrásból jön létre, a helyi önkormányzatnak nem kell saját forrást hozzátennie - jelentette ki Juhász Roland állami vagyongazdálkodásért felelős államtitkár a beruházás bokrétaünnepségén.

Új logisztikai üzemet épít Miskolc-Alsózsolcán a Posta

A magyar állam, mint tulajdonos részéről elvárás a Magyar Posta felé, hogy a belföldi csomagpiac elsőszámú szolgáltatójává váljon - hangsúlyozta az alapkőletételi ünnepségen Juhász Edit nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és közműszolgáltatásokért felelős államtitkár.

Több mint 500 új autóbusz érkezik a Volánbuszhoz

A Volánbusz ma már rugalmasabban tud igazodni az utazási és megrendelői igényekhez, hatékonyabban bonyolítja le a járműbeszerzéseket, egységesebb, magasabb színvonalú szolgáltatást nyújt az utazóknak - emelte ki Juhász Roland államtitkár.