Gazdaságfejlesztési Minisztérium

Fábián Gergely jelentette be a Neumann János programsorozat elindulását

A 120 éve született Neumann Jánosra emlékezünk idén, aki a XX. század legnagyobb hatású matematikus géniusza és többek között a digitális számítógép elvi alapjainak megalkotója volt. A Neumann János Közhasznú Nkft. egész éves eseménysorozat keretében mutatja be a tudós életét és munkásságának máig tartó hatását.

Nagy Márton banki vezetőkkel találkozott a BGH program kapcsán

2023. január 25.-én Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter hivatalában fogadta a hazai bankok képviselőit. A Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogram kapcsán tartott megbeszélésen jelen volt az OTP, az MKB, az Erste, a Raiffeisen, az UniCredit, a CIB, a K&H, valamint a Gránit Bank vezetője.

700 Mrd forintos kerettel indul a Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogram

A recesszió elkerülése, a családok és a teljes foglalkoztatottság megvédése érdekében tovább bővül a gazdasági védvonal. A Kormány létrehozza a Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogramot (BGH), melynek köszönhetően hazánkban a valaha volt egyik legnagyobb, 700 milliárd forintos kormányzati hitelprogram indul meg 2023. februártól.

Újabb munkahelyteremtő programok a teljes foglalkoztatottság megőrzéséért

A Kormány 17,6 milliárd forintos kerettel indította el újra a "Vállalkozások munkaerő támogatását" és a munkatapasztalat szerzését elősegítő támogatásokat, amelyek több mint 20 ezer álláskereső elhelyezkedéséhez járulhatnak ho

Új darabbal bővült a Magyar Posta kínai horoszkóp bélyegsorozata

A Magyar Posta tizedik alkalommal bocsátott ki bélyegkisívet kínai újévhez kapcsolódóan a kínai horoszkóp motívumaival hétfőn, mely ezúttal a soron következő, 2023. január 22. és 2024. február 9. közötti időszakot, a Víz elemhez tartozó Nyúl évét köszönti.